avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru 2021
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru 2021

Bună ziua, am și eu o nelămurire, dacă poate as dori un sfat. În 2021 am făcut cadastru pe numele mamei mele (care este în viata) , pentru locuință și terenul din jurul acesteia ( în jud. Arges).Am dus un exemplar la primărie, nu am primit niciun număr de înregistrare de la primărie. Anul acesta au venit cu cadastrare gratuita și când am arătat actele celor care veniseră sa măsoare au spus ca este absolut valabil cadastrul, dar ca de la primărie nu au primit nimic. Nu știu ce trebuie să trimită și unde, primăria. Am relatat discuția la primărie și mi- au zis ca nu este valabil cadastrul, ca ultimul făcut este cel valabil ...Nu mai înțeleg nimic..mai știu ce am de făcut.
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
Mariana Cercel, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit cu greșeli Voipa Voipa Buna ziua O lămurire va rog. Am un teren cu o casa construita pe el. Terenul cumpărat in 2005 iar casa am terminat-o de construit in 2008 (toate ... (vezi toată discuția)
Cadastru chiru_gabriel chiru_gabriel Subiect: cadastru In 2006 am facut cadastru la o locuinta si terenul aferent de 2900m,fata de gardul actual, de la cadastru a spus ca mai am 11m in ... (vezi toată discuția)
Salutare! părinții mei dețin un teren intravilan pe care este ... Shurubelu Shurubelu Salutare! Părinții mei dețin un teren intravilan pe care este o construcție! Terenul este primit moștenire iar în actul de donație scrie \"teren cu ... (vezi toată discuția)