avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Amenda stb
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Amenda stb

Buna ziua! Fiul meste plecat din tara din anul 2015. Zilele trecute am primit o somatie de platata pe numele lui care continea 3 amenzi stb din 2011 si 2012, inclusiv cheltuieli de urmarire. In urma cu 6 sau 7 ani a luat permisul auto, nu a gasit nimeni atunci aceste "datorii", cum au aparut dupa 12 ani?? Stie cineva daca exista un termen de prescriere? Multumesc!
Exista dar nu poate fi invocata de oricine și oricând ci doar de fiul dvs în cadrul unei contestații la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - prescriere amenzi ratb AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB si cu ce ma poate afecta daca nu le platesc deloc. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)
Somatie la un dosar de executare din 2017 pt amenzi din 2009 larisad larisad Am primit o recomandata ce contine o somatie la un dosar de executare din 2017 pentru trei amenzi PMB primite in 2009, 2010 si 2012. La vremea aceea stiu ca ... (vezi toată discuția)