avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, in urma cu cateva saptamani am fost lovita ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, in urma cu cateva saptamani am fost lovita de un baiat ...

Buna ziua, in urma cu cateva saptamani am fost lovita de un baiat cu pumnul in pumn. Ca sa explic mai bine, voiam sa batem pumnul si cand am ridicat pumnul m-a lovit puternic in falange incat cred ca mana mi-a fost luxata. Acum cand strang pumnul nu mai am aceeasi flexibilitate si oasele se vad un pic diferit de cum erau. Plus mai am dureri din cand in cand. Nu am fost la doctor deoarece m-am gandit ca o sa se vindece asa. Intrebarile mele ar fi daca pot sa fac plangere impotriva acestui baiat pentru ca mi se pare foarte nedrept ce a facut, daca pentru asa ceva merita sa faci plangere si cam cat ar costa ulterior. Nu as vrea sa ajung sa ma judec pentru asta dar as vrea sa mi se plateasca niste daune morale. Este posibil asa ceva fara costuri extraordinare?
Cel mai recent răspuns: Lungu Daria , utilizator 14:09, 15 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Era mai simplu daca se constata la INML si se elibera un certificat medico legal. Puteti face asta chiar si acum daca inca mai simtiti durere. Asa aveati un inceput sa initiati un demers sustinut la organele de politie fara costuri, doar contravaloarea certificatului medico legal, si in acest fel de intocmea un dosar penal , ca arte vatamata putand solicita daune morale faptuitorului.
Doar in plan civil nu prea aveti sanse
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Multumesc mult pentru raspuns. Ma voi duce sa fac un certificat medico legal maine. Ma pot duce cu acesta la politie sa depun o plangere si pot sa cer daune morale fara sa trebuiasca sa merg la audiere? Nu stiu cum sunt exact demersurile, am citit cate ceva despre asta dar de aceea intreb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare cml si expertiza constantin_nicu_cl constantin_nicu_cl Prin decizia I.C.C.J nr 1952/22.03.2005 am fost condamnaat definitiv pentru savarsirea infractiunii de cercetare abuziva.La dosar a fost depus un certificat ... (vezi toată discuția)
Buna concubinul meu cu care sunt mai nine de 8 ani si care m-a ... Larieli Larieli Buna ziua,concubinul meu cu care sunt mai nine de 8 ani si care m-a lovit de numarate ori ,astazi sa intamplat din nou dar l-am lovit si eu si l-am zgariat ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in urma unei vatamari corporale Topy Topy Buna ziua, Cu cateva zile in urma, mai exact in ziua de 31.01.2010, la ora 1 dimieata am primit un pumn in fata aproape de tampla in partea stanga, in urma ... (vezi toată discuția)