avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Daune - Buna seara, Acum cateva zile, in timp ce ma ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Daune - Buna seara, Acum cateva zile, in timp ce ma aflam la cumparaturi ...

Buna seara, Acum cateva zile, in timp ce ma aflam la cumparaturi intr-un supermarket din oras, am fost lovita de o cutie care a cazut de la inaltime peste piciorul meu. Mai precis, un carucior imens care serveste la aprovizionarea rafturilor, a fost supraincarcat de angajatii magazinului cu cutii pline cu alimente. Cand ma aflam in proximitatea acestuia, am observat ca pachetele din varf se clatina, dupa care au inceput sa cada, una dintre ele lavindu-ma foarte tare la fluierul piciorului. Avand in vedere ca m-am ales cu o inflamatie destul de mare, dureroasa si tare la atingere, care vad ca persista, nedand semne de vindecare, va rog sa-mi spuneti cum trebuie procedat intr-o asemenea situatie in vederea solicitarii de eventuale despagubiri. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2024
vaspa, utilizator
Cel mai recent răspuns: vaspa , utilizator 18:24, 6 Decembrie 2024
Bună ziua!
Puteți obține despăgubiri numai în cazul în care locul unde a ți fost lovită la picior nu era semnalizat de funcționarii magazinului..În cazul în care nu era permisă trecerea prin zonă respectivă nu primiți nici o despăgubire.
Sunt convins că în magazin sunt o mulțime de camere video inclusiv în zonă unde a avut loc incidentul.

Pentru a putea beneficia de eventuale daune ,mergeți la poliție și faceți plângere penală.
Înainte de asta să aveți si un certificat medico legal de la INML.
Se va deschide dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instruire ingbv ingbv Instruirea prevazuta de HG 1425 art. 82 se aplica si la depozite ge n ARABESQUE ? Dupa un control al ITM s-a dispus ca toate persoanele din exterior deci ... (vezi toată discuția)
Lovire persoana la mers cu spatele - dosar penal xentendo xentendo buna ziua. va rog sa ma ajutati cu indormatii in legatura cu situatia in care ma aflu. in parcarea unui supermarket ma aflam pe aleea principala, am ajuns ... (vezi toată discuția)
Mama a fost lovită rău, pe treapta de intrare a unui magazin, de un hoț care încerca să scape de agentul de pază. cine, din magazin, este responsabil pentru acest lucru? lepidusul lepidusul Acum doua zile mama intra intr-un mini supermarket, era urcata pe treapta de intrare usile automate erau deschise si ea incerca sa ridica caruciorul de ... (vezi toată discuția)