avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate inregistra la ITM un contract de munca fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate inregistra la ITM un contract de munca fara ...

Buna seara,am si eu o intrebare!Se poate inregistra la ITM un contract de munca fara semnatura angajatului ....sau a ambelor porti?Este valid acel contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:32, 15 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Începând cu 01.01.2011, nu se mai înregistreaza la inspectoratele teritoriale de muncă, contractele individuale de muncă. Acestea se vor înregistra în format electronic în registrului general de evidenţă a salariaţilor în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare.

Un contract fara semnatura uneia dintre partie nu este un contract valid.

Da ,se poate face inregistrarea c.i.m. in REVISAL , insa pe riscul angajatorului.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Noiembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)
Este fals contractul meu? Nitu mihaela Nitu mihaela Buna ziua , lucrez la o cafenea din craiova din data de 11-06-2017 iar contractul l.am semnat acum cateva zile pe data de 08-10-2018 pe el insa este decat ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de munca Bordei.I. Bordei.I. Dece angajatorul nu a inscris contractul de munca la institutiile care se ocupa de acest lucru, contractul fiind semnat de ambele parti la data de 18.01.2019 (vezi toată discuția)