avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori o indrumare, daca se poate. Care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori o indrumare, daca se poate. Care este procedura ...

Buna ziua! As dori o indrumare, daca se poate. Care este procedura de negociere in cazul cumpararii unei cladiri - proprietate privata de catre o primarie? Este un raport de evaluare, insa unde pot gasi detalii despre cum se face negocierea in sine? Sper ca m-am facut inteleasa. Va multumesc anticipat!
O zi buna,

Alte discuții în legătură

Licitatie publica cu strigare sebi_serban sebi_serban Buna... Sunt utilizator nou si am accesat acest site pentru ca as dori niste lamuriri cu privire la desfasurarea unei licitatii publice cu strigare. Cazul ... (vezi toată discuția)
Actele aditionale ionut ifrim ionut ifrim buna ziua! as dori sa ma luminati si pe mine unde as putea gasi reglementarea legala a actelor aditionale? ma intereseaza cand se incheie, in ce conditii si ... (vezi toată discuția)
Revaluare-plata taxa impozit LadyBlondy LadyBlondy Buna ziua . As dori sa stiu daca sa facut eevaluare a unei cladiri si teren care apartine de o firma si sa facut o hotarare generala a asociatiilor care ... (vezi toată discuția)