avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, avem doua intrebari legate de studii: 1.un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, avem doua intrebari legate de studii: 1.un angajat, ...

Buna ziua,
avem doua intrebari legate de studii:
1.un angajat, care a terminat Facultatea de informatica , Licentiat in informatica poate fi incadrat cu codul cor de Inginer , grupa de COD COR 215...?
2. In cazul in care avem un angajat cu studii superioare in domeniul de Inginerie Industriala, dar fara examen de finalizare a studiilor, poate fi incadrat pe o functie de inginer cu grupa de COD COR 215...?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 15 Noiembrie 2023
1 . In opinia mea , 2153 - Ingineri in domeniul telecomunicatiilor

2. Nu se poate, fara diploma de licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitate de incadrare in codul cor dcrst75 dcrst75 Buna ziua! Am absolvit liceul cu sectia Informatica si am pe langa diploma si un atestat de Operator Tehnica de calcul si Facultatea ISE Sectia ... (vezi toată discuția)
Studii necesare - manager proiect informatic - cod cor 251206 andrei_tatu andrei_tatu Am o intrebare legata de studille necesare pentru functia \"Manager de Proiect Informatic\" (Cod COR: 251206). Sunt absolut necesare studii superioare pentru ... (vezi toată discuția)
Încadrare și promovare a personalului bugetar - administrator MCM1 MCM1 Bună dimineața, Am o nedumerire legată de faptul că, în cadrul unei instituții publice de cultură unde activează și subsemnatul, administratorul ... (vezi toată discuția)