avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, As dori sa stiu conditiile legale prin care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, As dori sa stiu conditiile legale prin care un chirias ...

Buna ziua,
As dori sa stiu conditiile legale prin care un chirias poate reprezenta proprietarul unui spatiu commercial in cadrul asociatiei proprietarilor.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 17:30, 15 Noiembrie 2023
Dacă acel proprietar e membru de asociatie el poate desemna un reprezentant, altă persoana, conform prevederilor art. 49 alin 3 din legea 196/2018.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Dacă este vorba despre reprezentarea în adunarea generală, potrivit art. 49 alin. 3 lit. d din legea nr. 196/2018,

„ proprietarul, membru al asociației, poate fi reprezentat în adunarea generală de către un membru al familiei sau de către un alt reprezentant care are o împuternicire scrisă și semnată de către proprietarul în numele căruia votează”.

Mioara Nana a scris:

Buna ziua,
As dori sa stiu conditiile legale prin care un chirias poate reprezenta proprietarul unui spatiu commercial in cadrul asociatiei proprietarilor.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Într - un apartament locuiește un copil al proprietarului, ... Mainerici  Ctin Mainerici Ctin Într - un apartament locuiește un copil al proprietarului, în conformitate cu prevederile art. 28 din Legea 196/2018, acesta poate solicita documente ale ... (vezi toată discuția)
Cum se interpreteaza urmatorul articol? prettydaniola prettydaniola Cum se interpreteaza urmatorul articol? Art 49 pc 3 d) din legea 196/2018: proprietarul, membru al asociației, poate fi reprezentat în adunarea generală ... (vezi toată discuția)
Stare locativa a unei persoana Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Situatie - o persoana are domiciliul inscris in C.I. la o adresa.In fapt locuieste la alta adresa. In aceasta stare locativa persoana a obtinut un ... (vezi toată discuția)