avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se interpreteaza urmatorul articol?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se interpreteaza urmatorul articol?

Cum se interpreteaza urmatorul articol? Art 49 pc 3 d) din legea 196/2018:

proprietarul, membru al asociației, poate fi reprezentat în adunarea generală de către un membru al familiei sau de către un alt reprezentant care are o împuternicire scrisă și semnată de către proprietarul în numele căruia votează;

Daca este reprezentat de un membru al fam mai are nevoie de împuternicire sau asta se refera doar la un "alt reprezentant"?
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2023
prettydaniola, utilizator
Cel mai recent răspuns: prettydaniola , utilizator 23:45, 11 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Împuternicirea se referă la un ”alt reprezentant”.
Nu stiam ca mi-a apărut postarea de 2 ori. Cand am postat prima dată am avut neplăcuta surpriza sa constat ca ea nu a fost publicată si atunci am mai incercat o dată, crezând că este vorba de o eroare tehnică. Acum văd că au apărut ambele postari, de aceea va trimit linkul cu discuțiile de la cealaltă postare, sa vedeti si dv ce controverse a iscat acest subiect.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Ultima modificare: Joi, 11 Mai 2023
prettydaniola, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se interpreteaza urmatorul articol din legea 196/2018: ... prettydaniola prettydaniola Cum se interpreteaza Art 49 pc 3 d) din legea 196/2018: proprietarul, membru al asociației, poate fi reprezentat în adunarea generală de către un membru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu conditiile legale prin care un chirias ... Mioara Nana Mioara Nana Buna ziua, As dori sa stiu conditiile legale prin care un chirias poate reprezenta proprietarul unui spatiu commercial in cadrul asociatiei ... (vezi toată discuția)
Presedinte care nu este proprietar joannablue joannablue Buna ziua, stiu ca presedintele asociatiei de proprietari trebuie sa fie membru al asociatiei si, implicit, proprietar in bloc. La noi in bloc presedintele ... (vezi toată discuția)