avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Izolatie + finisare + tencuiala perete inspre vecini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Izolatie + finisare + tencuiala perete inspre vecini De curand ...

Izolatie + finisare + tencuiala perete inspre vecini

De curand am terminat de construit o casa p+1 in Bucuresti. Casa este pe amprenta unei case vechi si unul din pereti este la calcan cu vecinii (nelipit cu casa lor) ci doar cu curtea pe o distanta de 25m. Ei nu permit nici in ruptul capului acces pentru tencuiala/izolatie/decorativa.
HCGMB 180/2018 nu se aplica la cladirile noi, ciudat dar asta este adevarul. In acest context, va intreb pot utiliza alpinisti utilitari pentru tecuiala ? Exista riscul incadrarii la infractiunea de violare de domiciliu/tulburare de posesie daca ei lucreaza la inaltime fara sa atinga pamantul ?
I

Alte discuții în legătură

Autorizatie vecini pt.finisaj fatada lili7 lili7 Buna ziua, am o problema cu unul dintre vecini: construiesc o casa, am autorizatie de construre, am si acordul vecinilor. Constructia este ridicata (etaj si ... (vezi toată discuția)
Cine suporta costurile pentru izolatia dintre un etaj si celalalt? Nelu196 Nelu196 Buna ziua, Am o nelamurire.Avem o vecina careia-i ploua in casa.Se pare ca problema este la imbinarea dintre rosturi,intre un etaj si celalalt.Pe acolo se ... (vezi toată discuția)
Izolatie polistiren, casa intra pe terenul vecinului stefanp2803 stefanp2803 Buna ziua, Am autorizatie de consolidare si extindere pentru o casa in Bucuresti. Casa are 2 pereti construiti pe limita de proprietate (lateral-stanga si ... (vezi toată discuția)