avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,eu am facut un contract (promisiune ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,eu am facut un contract (promisiune bilaterala de ...

Buna ziua ,eu am facut un contract (promisiune bilaterala de vanzare-cumparare ) in anul 2021 autentificat la notar cu un dezvoltator in vederea achizitionarii unui apartament in rate la dezvoltator ,ratele se vor termina de achitat in 2024-2025 ,intrebarea mea este ,ma afecteaza majorarea tva-ului incepand cu 2024 tinand cont ca eu deja locuiesc in apartament chiar daca nu este achitat integral ?

Alte discuții în legătură

Tva 5% imobil?am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.in data ... razvanandrei1988 razvanandrei1988 Buna ziua!Am o intrebare,intrucat sunt total in ceata.In data de 26.10.22 am incheiat cu un dezvoltator SRL o promisiune bilaterala de vanzare pt un ap. in val ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, 1. in anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala ... edanes_ro edanes_ro Buna ziua, 1. In anul 2021 am autentificat o promisiune bilaterala cu un dezvoltator din Bucuresti, antecontract scadent la 30.04.2022. 2. Innainte de ... (vezi toată discuția)
Tva la un antecontract pentru apartament in constructie? cioclud cioclud am incheiat un antecontract pentru apartament in constructie in 2021 cu act aditional de prelungire a termenului de vanzare cumparare in 2022 pentru anul ... (vezi toată discuția)