avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Care este termenul maxim in care se pot cere daune ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Care este termenul maxim in care se pot cere daune materiale ...

Care este termenul maxim in care se pot cere daune materiale si morale fata de data la care a avut loc fapta, intr-un proces civil?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabiilie776 , utilizator 10:03, 17 Noiembrie 2023
Termenul general de prescripție este de 3 ani. Legea prevede și termene generale pentru situații concrete.
Va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere termen eli14 eli14 Daca acum 10 ani am obtinut sentinta definitiva ca nu sunt vinovat intr-o speta de furt de la societate, pot recupera daunele materiale din timpul procesului? ... (vezi toată discuția)
Perioada de timp legala solicitare despagubire accident rutier emandi emandi Buna ziua, am fost victima unui accident rutier grav in aprilie 2010. Hotararea procuraturii emisa in feb 2011 a stabilit ca nu am avut nicio vina. Soferul ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune morale si materiale ContSters75393 ContSters75393 Cum se mai pot recupera daunele morale si materiale daca o persoana nu le-a achitat fata de partea vatamata nici dupa 7 ani?Partii vatamate i-a platit ... (vezi toată discuția)