avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am aflat de curand ca o curte interioara nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am aflat de curand ca o curte interioara nu este proprietate ...

Buna ziua. Am aflat de curand ca o curte interioara nu este proprietate publica, cum am crezut pana acum, ci proprietatea noastra privata, a proprietarilor din bloc. Problema este ca blocul de langa are o poarta de acces auto si pietonal spre proprietatea noastra. Ce putem face din punct de vedere legal?

Alte discuții în legătură

Parcare in dreptul unui teren proprietate privata dianaozdal dianaozdal Am urmatoarea problema: ne-am mutat de curand intr-un complex rezidential din Voluntari si avem probleme cu un vecin care insista sa-si parcheze masina in ... (vezi toată discuția)
Regulament pentru aplicarea oug 195/2002, art. 143, litera d): adonys adonys HG 1391/2006 Regulament pentru aplicarea OUG 195/2002, art. 143, litera d: \"Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor: d) in dreptul cailor de ... (vezi toată discuția)
Blocare cale de acces auto nesemnalizata Robka Robka Buna ziua. De curand am blocat o cale de acces auto (intrarea intr-o curte), intocmindu-mi-se un proces verbal contraventional pentru asta. De mentionat faptul ... (vezi toată discuția)