avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru pensia de urmas in conformitate cu Legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru pensia de urmas in conformitate cu Legea 263/2010 art.84 ...

Pentru pensia de urma in conformitate cu Legea 263/2010 art.84
"Copiii au dreptul la pensie de urmaş:
b) dacă îşi continuă studiile într-o formă de învăţământ organizată potrivit legii, până la terminarea acestora, fără a depăşi vârsta de 26 de ani;" sunt considerate "forma de invatamant organizata potrivit legii" cursurile de practica postuniversitare efectuate in strainatate prin firme specializate? Nu am gasit text lamuritor la "forma de invatamant organizata potrivit legii". Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
adi46, utilizator

Alte discuții în legătură

Studii pensie urmas adi46 adi46 STUDII PENSIE URMAS Pentru pensia de urma in conformitate cu Legea 263/2010 art.84 \"Copiii au ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas vioalex8 vioalex8 Buna seara! Va rog frumos, am si eu o nelamurire, daca ma puteti ajuta: Primesc o pensie militara de urmas, iar de curand am terminat facultatea.Problema este ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Catalin1991 Catalin1991 As vrea sa stiu daca pensia de urmas se acorda si in situatia continuarii studiilor universitare la o facultate la forma de invatamant ID. Conform mentiunilor ... (vezi toată discuția)