avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita instituție publica As dori sa știu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita instituție publica As dori sa știu dacă o ...

Executare silita instituție publica
As dori sa știu dacă o instituție publica poate fi executata silit în cazul în care nu respecta o hotărâre judecatoreasca definitiva și în ce conditi
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 17:00, 16 Noiembrie 2023
Da, o instituție poate fi executata silit. Cum - asta depinde de natura hotărârii (de ex.daca sunt drepturi salariale, sume de plata, obligație de a face, etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor salariale castigate in instanta Cecilia-S Cecilia-S Cum se face plata unor drepturi salariale castigate in instanta prin hotarare definitiva si irevocabila din 1 aprilie 2014. Mentionez ca lucrez in institutie ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu adus bugetului institutiei... in cati ani se prescrie? Denis2015 Denis2015 Buna ziua, nu de mult m-am angajat ca si economist la o institutie. La preluarea datelor contabile am realizat ca institutia a platit niste drepturi salariale ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale cu hotarare judecatoreasca rfanel rfanel Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca definitiva din luna februarie 2010, privind recuperarea unor drepturi salariale. Pana in prezent angajatorul(MAI) nu ... (vezi toată discuția)