avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... As vrea sa ma ajutați dacă se poate într-o problema ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

As vrea sa ma ajutați dacă se poate într-o problema referitoare ...

As vrea sa ma ajutați dacă se poate într-o problema referitoare la o agenție de munca în Italia ca badanta nu găsesc deloc nici un răspuns....și nu știu dacă este adevărat sau nu sau este prosteala agenția se numește CEEL TOR NUMELE EI pe Facebook este Carmen Carme este cooperativa la agenția asta din Italia dar nu are nici o informație pe Facebook as vrea sa știu dacă a lucrat careva cu ea și îmi poate da niște amănunte despre ea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:18, 17 Noiembrie 2023
Solicitati sprijin si informatii de aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, numele meu este dumitrescu viorica, din ramnicu vacea, ... vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua, Numele meu este Dumitrescu Viorica, din Ramnicu Vacea, 64 ani si 4 luni, pensionara. As dori o informatie referitoare la pensia pentru anii ... (vezi toată discuția)
Documentele necesare pentru obtinerea cetateniei romane a unui minor nascut in italia Ivan81 Ivan81 Buna seara, Ma numesc Elena si as dori sa stiu de ce acte am nevoie (si unde trebuiesc depuse) pentru obtinerea cetateniei romane a fetitei mele in varsta de ... (vezi toată discuția)
Pensia in italia berilla2005 berilla2005 Mama mea este pensionara (cu pensie de urmas)in Romania din decembrie 2010.Din aprilie 2011 lucreaza cu contract ca badanta in Italia.Din ce am citit la anul ... (vezi toată discuția)