avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume familie cale administrativa
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume familie cale administrativa

Buna seara,am facut demersurile pentru a imi schimba numele de familie,Monitorul oficial,totul in regula pana aici,dar la evidenta populatiei din orasul meu imi cere declaratie notariala din partea mamei pentru a imi schimba numele,nu inteleg de ce mi se cere asta?Eu vreau sa schimb numele din X in Y ,toti membrii familiei mele au numele Y.
Cel mai recent răspuns: madalin_florinc , utilizator 18:09, 21 Noiembrie 2023
Multumesc tuturor pentru raspunsuri :) @gi-jane2 intradevar trebuia declaratie notariala pentru a lua numele de familie al mamei mele pentru ca ea divortase si a avut si ea numele care vreau eu sa ma scap de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui MihaelaJ MihaelaJ In primul rand imi cer scuze ca nu am postat unde trebuia dar sincer nu stiu unde. Problema este ca imi doresc sa schimb numele de familie fara a ma casatori. ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie bursucex bursucex buna ziua,doresc sa imi schimb numele de familie.mai precis sa trec pe numele pe care l-a avut mama inainte de a se casatorii.motivul este unul personal si ... (vezi toată discuția)