avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna totala-obligatie firma asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna totala-obligatie firma asigurare

Bună seara,
Va rog frumos o lamurire pentru urmatoarea situatie:
In urma unui accident auto un turism cu CASCO care cuprinde si clauza de despagubire pentru tractare, a fost declarat dauna totala. Turismul a fost licitat,dar
nu sunt mulțumit de suma ofertata fiind sub valoarea asigurata si sub valoarea oferita la Rabla.
Daca nu accept suma oferita in urma licitatiei și nici nu vreau s- o repar, firma de asigurări mai are vreo obligație sa ma despăgubească cu ceva, măcar cu suma plătită pentru tractare?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 09:34, 17 Noiembrie 2023
La politele de asigurare CASCO se ia in considerare suma asigurata. Compania de asigurari plateste diferenta dintre suma asigurata si valoarea de licitatie a epavei. Atentie la clauze si fransize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala autoturism AMGanea AMGanea Cum se calculeaza valoarea de despagubire in cazul daunei totale in urma unui accident auto. Mentionez ca auto are anul de fabricatie 2006 si aprox. 35.000 ... (vezi toată discuția)
Daună totală economică în urma unui accident de circulație: cei de la service mi-au spus că mașina va fi scoasă la licitație. ce sumă primesc la final? d3nys d3nys Buna ziua . am avut un accident si sa rezultat dauna totala economica suma maxima pe deviz fiind de 15700ron . Am fost la eie cu devizu de la serice si mea zis ... (vezi toată discuția)
Dauna totala auto. buna ziua.in urma unui accident rutier eu ... Cristina377 Cristina377 Dauna totala auto. Buna ziua.In urma unui accident rutier eu fiind pagubitul, firma de asigurări a considerat dauba totala.Am primit oferta lor am acceptat ... (vezi toată discuția)