avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Dupa noua lege a pensiilor, stagiul militar ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Dupa noua lege a pensiilor, stagiul militar si facultatea ...

Vechime in munca
Buna ziua.Dupa noua lege a pensiilor, stagiul militar si facultatea se mai considera vechime ? Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
relu65, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 17 Noiembrie 2023
Se considera ca “ perioade asimilate “ , dar NU si ca stagiu contributiv . De exemplu , perioada minima de stagiu contributiv pentru pensionare la limita de varsta este de 15 ani de stagiu contributiv , deci - in intelegerea mea - aceste perioade asimilate nu sunt luate in calcul in cei 15 ani .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Momentan nu exista noua lege a pensiilor .. proiectul este in dezbatere in parlament .. niciodata facultatea nu va fi considerata vechime in munca.. stagiul militar a fost considerat vechime in munca o anumita perioada de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani de facultate, vechime pentru pensie dannuca dannuca Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca anii de facultate sunt luati in considerare ca vechime pentru pensie si in ce mod, adica daca acea perioada, de cinci ... (vezi toată discuția)
Perioada in care am facut facultatea constituie stagiu de cotizare? arinna arinna Facultatea se considera vechime in munca la iesirea la pensie la limita de varsta? (vezi toată discuția)
Somer:perioada de somaj=vechime in campul muncii? dgrsj dgrsj SOMER(#-o):perioada de SOMAJ se considera vechime in campul muncii?Imi este necesara informatia pentru a-mi calcula corect data pensionarii anticipate ... (vezi toată discuția)