avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare, ma confrunt cu următoarea situație și nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare, ma confrunt cu următoarea situație și nu știu cum ...

Salutare, ma confrunt cu următoarea situație și nu știu cum sa rezolv.

In urma calamităților din vara anului 2021 râul din satul bunicilor a distrus tot drumul si inclusiv podul pe care treceam din drum peste râu la bunici.

Acum, 2023 se face drumul și se diguieste doar o parte a râului (cea de lângă drum). Intre timp am moștenit terenul de la bunici unde vreau sa construiesc o căzut de vacanța. Ma zbat și incerc sa conving simpaticii din primăria orașului sa rezolv și sa îmi pună ceva diguri și pe malul meu și sa îmi ofere acces la locuința, respectiv pod.

Terenul este la zi cu toate actele și impozitele, intabulat absolut tot.

Am cumpărat o platforma de tir, tot ce trebuie sa fac este sa ii conving pe ei sa îmi pună niște diguri pe malul meu sa pot pune podul de pe un zid pe altul.

Cum ii conving sa ma ajute.

Alte discuții în legătură

Mutare cruce accident rutier TechMan TechMan Buna seara, Ma confrunt cu o problema destul de delicata. Am achizitionat acum 3 ani un teren pe care vreau sa construiesc o livada, gard, etc. In fata ... (vezi toată discuția)
Suntem trei mostenitori...eu vreau sa construiesc... drelyn drelyn salut pe toti cei de pe forum cu stima...poate voi primi un sfat folositor multumesc anticipat suntem trei mostenitori in urma succesiunii care s-a ... (vezi toată discuția)
Va salut. ma confrunt cu următoarea problema: locuiesc in zona ... caroltech caroltech Va salut. Ma confrunt cu următoarea problema: locuiesc in zona rurala, intr-un sat si am un vecin cu care am frecvent probleme din cauza galagiei si a ... (vezi toată discuția)