avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pedeapsa de 9 luni si 10 zile începută la10 aprilie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pedeapsa de 9 luni si 10 zile începută la10 aprilie la ce dată ...

Pedeapsa de 9 luni si 10 zile începută la10 aprilie la ce dată se termină? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:06, 18 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ianuarie 20

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresa si locul de munca alexandrasmih alexandrasmih Buna ziua, Baietelul meu va merge la o cresa de stat la 1 an si 6 luni. Atunci cand va implini 1 an si 10 luni, ma voi intoarce si eu la serviciu. In aceste ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de risc maternal ada-adutza ada-adutza As dori un calcul pentru luna Iulie. Din 1 Iulie intru pe concediu de risc maternal. Iunie: 1080 brut - 9 zile lucrate din 19 Mai: 207 lei brut - 2 zile ... (vezi toată discuția)
Postnatal dupa somaj Angela udrea Angela udrea Buna ziua am si eu o intrebare daca in ultimile 12 luni am fost in somaj in luna ianuarie 2018 am semnat actele ca s a terminat iar ulterior aflu ca sunt ... (vezi toată discuția)