avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometru neinstalat, oprire apă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometru neinstalat, oprire apă

Locuiesc la bloc și astăzi au venit de la apă service să schimbe apometrele. Toate bune și frumoase, le-au schimbat pe toate în afară de cel aferent apartamentului nostru deoarece spun ei, au sesizat o defecțiune cum ca “curge apa” și nu pot instala apometrul pe casa scării. Ei nu ne-au specificat acest lucru personal. Au lăsat scris pe o foaie în ușă, pe un proces verbal semnat de către soț, dupa ce lui i s-a spus ca au schimbat(aproape tot) și ca poate semna și el pentru acest lucru, după care oamenii au plecat liniștiți lăsându-ne fără apă pentru două zile, invocând defecțiunea noastră. Dacă ar fi bătut la ușă să ne spună ca nouă nu ne-au pus apometrul data fiind “defecțiunea” le-am fi explicat ca nu e nicio defecțiune, ci curge apa de la panoul solar aflat pe bloc. Aia se închide de la un robinet. Am sunat la dispecerat să anunțăm,însă au spus ca până luni nu mai revine nimeni și ca asta este. Întrebarea mea este, aș putea să i dau în judecată, aș avea câștig de cauză?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
Alena1333, utilizator

Alte discuții în legătură

Scurgere apa subsol roredrosu roredrosu Buna ziua, In urma defectiunii la calorifer, am coborat cu instalatorul la subsol pentru a goli instalatia sa poata repara instalatorul chemat pentru ... (vezi toată discuția)
Firma de metrologie contractata de asociatia de proprietari m-a inundat VulcuSimona VulcuSimona Buna ziua! In urma unui afis pus pe usa de la intrarea in scara am aflat ca o firma de metrologie va verifica ceasurile de apa rece din apartamente. Angajatul ... (vezi toată discuția)
Panou solar pe acoperis viorel 33 viorel 33 Buna ziua. Acum trei ani am montat un panou solar plan fara rezervor pe acoperisul blocului unde locuiesc. Mentionez ca am facut acest lucru cu acordul scris ... (vezi toată discuția)