avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am primit amenda pentru lipsa rovinieta, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am primit amenda pentru lipsa rovinieta, dupa 3 luni, ...

Buna ziua. Am primit amenda pentru lipsa rovinieta, dupa 3 luni, cu p-v primit acasa, exact cu ziua, data, ora exacta, localitatea, m-au luat cu camera fixa. E doar o singura contraventie. In aceiasi zi am trecut dus-intors pe acelasi drum, avand in vedere ca tot pe acolo m-am intors in aceiasi zi dupa o ora, oare mai vine inca o amenda? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elena cailean , utilizator 12:22, 20 Noiembrie 2023
Nu, fiind contraventie continua, se primeste o singura amenda. Platiti la jumatate in maxim 15 zile, de la data comunicarii.
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
latka, moderator
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
Rovinieta cumparata,dupa ce ai fost fotografiat... HUBARDONI HUBARDONI Am urmarit cu mare atentie postariile celor care au fost \\\\\\"fotografiati\\\\\\" circuland fara rovinieta si care au cumparat dupa aceasta,in aceasi ... (vezi toată discuția)