Salut, întâmpin o problemă cu niște presupuși chiriași. Folosesc termenul "presupuși" pentru că nu sunt sigur că locuiesc acolo în mod legal. Aceștia sunt foarte gălăgioși și lipsiti de bun simț. Zi de zi, între orele 18:00 și 1-2 noaptea, produc un zgomot constant, cu strigăte asemănătoare celor din codri, uși trântite, lovituri în pereți și alte comportamente neadecvate, tipice unor indivizi prost crescuți care nu înțeleg importanța respectului față de vecini într-un bloc. Menționez că locul în cauză se află la parterul blocului. Nu mai există locatari permanenți acolo, toți plecând treptat din cauza proprietarilor care desfășoară activități în regim hotelier. Clienții acestora au impresia că, închiriind un apartament, închiriază întregul bloc. Deși în scara blocului era afișat un orar al orelor de liniște, trebuie să menționez că, în urma reclamației depuse la asociație cu câteva zile în urmă, am constatat că foaia respectivă a dispărut.
Anul trecut, am depus o plângere la Ministerul Turismului împotriva proprietarului legal, deoarece a închiriat în regim hotelier fără acordul vecinilor cu pereți comuni. Din acest motiv, nu a putut obține clasificarea necesară pentru a desfășura această activitate în mod legal. Am primit un răspuns, dar nu sunt sigur dacă proprietarul a primit o amendă sau doar a fost avertizat, deoarece textul legii nu este foarte clar. În acest moment, intenționez să depun o plângere și la poliție, deși nu sunt optimist că aceasta va rezolva problema în totalitate.
Orice sfat în această situație ar fi foarte apreciat.
răspunsul de la Ministerul Turismului(am sters datele personale)
[ link extern ]