avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul termen depunere dosar de concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul termen depunere dosar de concurs

Cum se calculează ultima zi de depunere a dosarelor pentru un concurs din sectorul bugetar în cazul în care legea specifică că înscrierea la concurs se face în termen de 30 de zile de la data publicării anunţului? Dacă anunțul a fost publicat pe 30 octombrie, care e ultima zi de depunere a dosarelor, 29 noiembrie sau 4 decembrie (având în vedere că 30 noiembrie și 1 decembrie sunt zile de sărbătoare națională iar 2-3 decembrie sunt zile de week-end)?
Cel mai recent răspuns: Marinara , utilizator 07:48, 21 Noiembrie 2023
29 noiembrie

Mulțumesc frumos pentru răspuns. Ați putea vă rog să îmi indicați și sursa juridică care reglementează calculul?
Cornel Vasile a scris:

29 noiembrie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Weekend-ul se plateste dublu? ggasokaa ggasokaa Buna ziua, lucrez la o institutie bugetara in capitala, institutie a carei specific implica lucrul in week-end. Evident recuperarea zilelor se ia luni si ... (vezi toată discuția)
Scoala de grefieri-vreau sa ma inscriu!!! Delia2285 Delia2285 Buna ziua. De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end. Sunt din Sibiu, am terminat ... (vezi toată discuția)
Sambata 1mai e zi libera? ank_c35 ank_c35 Buna ziua, vreau sa va intreb daca ziua de 1 Mai e libera mai ales ca e sambata? multumesc (vezi toată discuția)