avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CASĂTORIE CU CETĂȚEAN DIN R. MOLDOVA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CASĂTORIE CU CETĂȚEAN DIN R. MOLDOVA

CASĂTORIE CU CETĂȚEAN DIN R. MOLDOVA

Bună tuturor!

Am nevoie de ajutorul celor ce cunosc mai bine situația.

- Care sunt actele necesare pentru căsătoria dintre o cetățeancă a R. MOLDOVA și un cetățean al ROMÂNIEI?
- Cetățeanca mai are nevoie de viză dacă are pașaport biometric?
- Actele moldovenești mai trebuie legalizate/supralegalizate?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Casatorie mary1905 mary1905 Buna am o intrbare: sint moldoveanca din R. Moldova si vreau sa ma casatoesc cu cetatean al Rominiei,cine stie ce acte si care e procedura de a depune ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman cu cetatean din republica moldova, stabilirea in germania Ana1992 Ana1992 Buna ziua! daca sint casatorita cu cetatean roman si eu fiind din Republica Moldova, de ce acte am nevoie ca sa pot sta si chiar munci cu el in Germania? (vezi toată discuția)
Casătorie intre o cetățeancă moldoveancă și un cetățean român Natusea Natusea Buna seara as vrea si eu un raspun sa problema mea, eu sunt din moldova si ma casatoresc cu un cetatean roman si locuim in rominia care este procedura de ... (vezi toată discuția)