avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean roman cu cetatean din Republica ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean roman cu cetatean din Republica Moldova, stabilirea in Germania

Buna ziua!
daca sint casatorita cu cetatean roman si eu fiind din Republica Moldova, de ce acte am nevoie ca sa pot sta si chiar munci cu el in Germania?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:49, 21 Septembrie 2015
Documentele necesare sunt actele de identitate, actele de stare civila, actele de studii si sotul.
doar cu pasaportul biometric pot sta? sau trebuie sa deschid o viza nationala la ambasada germaniei?
Sunt de parere ca avand pasaport biometric puteti sta fara niciun fel de viza, dar puteti intreba la autoritatile germane, ori la ambasada Romaniei din Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este necesara viza pentru uk a unui cetatean moldovean casatorit cu cetatean roman ? virna virna Doresc sa ma castoresc cu o cetateanca din Republica Moldova si as dori sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie, dar si ce trebuie sa fac pentru a ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Casătorie intre o cetățeancă moldoveancă și un cetățean român Natusea Natusea Buna seara as vrea si eu un raspun sa problema mea, eu sunt din moldova si ma casatoresc cu un cetatean roman si locuim in rominia care este procedura de ... (vezi toată discuția)