avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Daune cauzate accident in parcare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Daune cauzate accident in parcare

Buna ziua

Am un camion de 40T si l-am gasit lovit in parcare. Parcarea este delimitata de strada prin scuar. Am aflat cine a lovit camionul si am obtinut de la politie anexa 2 si aut de reparatie. Camionul trebuia sa plece din Buc spre Sv si dupa descarcare, trebuia sa ajunga in Anglia pentru a incarca o comanda-contract cu descarcarcare in Franta si Ungaria. La incarcare trebuia sa ajunga pe 20.11.2023. Din cauza lovirii camionului, sa pierdut acele 2 comenzi-contract. Camionul a fost si este imobilizat de o saptamana, si cred ca va mai fi indisponibil cel putin 10 zile.
Care sunt pasii pentru a solicita asiguratorului daunele cauzate de stationarea camionului?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
DM-Logistic, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz transportator de a aduce marfa beneficiarului ela30 ela30 Buna sera, V-as ruga un raspuns pentru urmatoarea situatie: O societate din Romania convine cu un transportator,in baza comenzii sa-i fie adusa materie ... (vezi toată discuția)
Comanda de transport = contract ? discover discover Buna seara , revin cu o noua nelamurire. Citesc destule pe forumul acesta si cand sa zic si eu \"aha ...am inteles\" atunci ma incurc in termeni , situatii ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)