avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! În urma unui proces am primit un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! În urma unui proces am primit un teren extravilan, ...

Bună seara! În urma unui proces am primit un teren extravilan, moștenire din partea unui unchi decedat cu mult timp în urmă. Calea de acces la teren este un drum de exploatare agricolă, care are și carte funciară. Problema este că în realitate acest drum nu există. Este un șanț, un canal folosit la irigații înainte de 1989 și pe care în timp au crescut arbuști care s-au transformat în copaci, făcând imposibil accesul pe el. Ca să ajung la terenul mostenit trebuie să trec peste terenurile altor doi proprietari. Pot cere primăriei să reamenajeze drumul de acces?Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Drum de exploatare agricola teren intravilan???? florinmihai68_42 florinmihai68_42 am un teren care pe o latura are un drum marcat in acte ca DE.Ce fel de drum este acesta ?Poate fi trecut terenul in intravilan si obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea hytakys hytakys Buna ziua. Vă rog să ma lamuriti cum se face succesiunea in cazul pe care il voi relata. Unchiul mamei mele a decedat in anul 1986,sotia lui era decedata, nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren in spatele casei florinmihai68_42 florinmihai68_42 Buna ziua .Exista un titlu de proprietate in care apar doua surori.Exista mai multe terenuri astfel:curte si casa intravilan 600 mp,gradina intravilan ... (vezi toată discuția)