avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... LEGAT DE PENSIE SI CONT DE VIRARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

LEGAT DE PENSIE SI CONT DE VIRARE

Buna ziua!,Numele meu este Dragomir Valeriu
Am o intrebare daca ooate cineva sa-mi dea un raspuns;cineva
Care este la curent cu legislatia juridica pentru pensii.
Am o ruda pensionar pentru. limita de varsta.In prezent el primeste pensia lui
in contul lui curent personal,a carui titular este.
Vrea sa stiu daca cu acordul lui ,bineinteles,Casa de Pensii va accepta virarea pensiei lui din contul lui in contul meu de la data la care se va depune cererea.

Va multumesc,

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
VALERIU DRAGOMIR, utilizator
Cel mai recent răspuns: gaby dinca , utilizator 00:31, 8 Februarie 2010
VALERIU DRAGOMIR a scris:

VA MULTUMESC,SPER DIN TOT SUFLETUL SA NU MAI STERGETI MESAJUL
LA CATEVA MINUTE DE LA POSTARE.

Interventie moderator

Al cui mesaj a fost sters? Domnule Dinca, v-ati inregistrat sub alt nume si ati incalcat din nou Regulamentul de postare?
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nefiind acceptata in nicio comunitate online si conducand la stergerea tuturor clonelor.

Pentru urmatorul topic / mesaj care incalca Regulamentul de postare veti primi avertisment.

Gabriela Pintea
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Ianuarie 2010
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Interventie moderator:
:rtfm:
VALERIU DRAGOMIR:
Cat timp o sa scrieti exclusiv cu litere de tipar s-ar putea sa nu va raspunda nimeni. Regulamentul interzice asa ceva pentru ca este obositor la citit.
Multumesc pentru intelegere!
Imi cer iertare,nu am stiut acesta regula.
da,procedura este f simpla
va adesati casei teritoriale de pensii cu o cerere simpla de transfer a pensiei;
persoana titulara de pensie trebuie sa se adreseze cu aceasta cerere
Fax si scrisoare cu originalul cererii in cazul in care persoana pensionara locuieste in strainatate:)
sanatate
Ultima modificare: Luni, 8 Februarie 2010
gaby dinca, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce scop are recalcularea daca se pastreaza cuantumul avantajos aflat in plata? Dumitru Pavel Dumitru Pavel Ce scop are recalcularea daca se pastreaza cuantumul avantajos aflat in plata ? -In situatia in care cuantumul din recalculare este mai mic ? Pentru ce se ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont bancar Vasile Dinca Vasile Dinca Buna ziua!Ma numesc Vasile Dinca si detin un cont curent la o banca la Braila,deschis in luna martie 2008.In acest cont mi se vireaza pensia mea de limita de ... (vezi toată discuția)