avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara. Spuneti mi și mie va rog frumos, ce pot ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara. Spuneti mi și mie va rog frumos, ce pot sa fac daca ...

Buna seara. Spuneti mi și mie va rog frumos, ce pot sa fac daca urmare apelarii la un service auto, mi s a factura un preț exagerat de mare. Pentru piese schimbate de 400 de lei mi s a perceput manopera de 600 de lei. Exista un plafon legal la tarife pentru service auto? Mulțumesc frumos..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:13, 21 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tarifele sunt afișate și sunt pe ora. Discutați cu service-ul daca credeti ca pt schimbarea pieselor alora nu era necesar atatea ore câte au facturat.
Ca idee , despre costuri intrebati înainte, nu după ce au lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Retinere cheie auto Blitzen Blitzen Buna, In data de 19 Decembrie 2015,in urma unui accident, am dus masina intr-un service pentru o evaluare a daunei si a face oferta cei de la servivce. In ... (vezi toată discuția)
Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? ... Alexandru1337 Alexandru1337 Poate un service auto sa cumpere piese din dezmembrari fara factura? Este legal sa le monteze si ei sa factureze ce pret vor pe acea piesa? (vezi toată discuția)