BUNA ZIUA ,VA ROG SA-MI SPUNETI DACA ARE VOIE UN PROPRETAR DE APARTAMENT SA VINDA DACA ARE CONTRACT DE INCHIRIERE PE 2 ANI PRI AGENTI IMOBILIARA,CU O CHIRIE DE 180 EURO+180EURO GARANTIE+100EURO COMISION AGENTIE, PROPRETARUL LA VIZARE DUPA 4 LUNI IA SPUS NOULUI PROPRETAR CA NU ARE CONTRACT DE INCHIRIERE CU MINE,SI NOUL PROPRETAR MI-SPUS CA PINA PE 1-12-2023SA PARASESC LOCUINTA,CA SI EL STA MOMENTAN CU CHIRIE SI TREBUE SA PARASEASCA LOCUINTA PE 1-12-2023.VA ROG SFATUITIMA CE SA FAC IN PRAGU IERNI CA SA NU MA DEA AFARA IARNA, .FOSTUL PROPRETAR A PROFITAT SI LA VINDUT APARTAMENTUL CA NU POT SA-,L DAU IN JUDECATA DIN LIPSA BANILOR.DAR EU AM ACHITAT CHIRIIA LA TIMP CHELTUELILE LA ASOCIATIE LA FEL. VA ROG CU MULT RESPECT DE-A MA AJUTA CUM SA PROCEDEZ,CA SA NU STAU IARNA AFARA. ASTEPT RASPUNS.O ZI BUNA
V am mai raspuns in urma cu câteva săptămâni.Chiar dacă noul proprietar v ar da în judecata pt evacuare ,proces care durează 2,3,,4 luni tot nu poate pune hotărârea în executare pana la primăvară.Daca incearca sa va evacueze forțat chemați politia.Mergeti la un av în zona dvs pt a va redacta o notificare pe care sa o transmiteți proprietarului,costa cât țigările pt o luna.Oricum începeți sa căutați mai mult de martie,aprilie nu o sa mai puteți sta..
Drepturi chirias
sonias
la rubrica evacuare chirias am descris situatia incompleta, deoarece verisoara mea care este in cauza nu mi-a furnizat toate detaliile.
Verisoara mea ... (vezi toată discuția)