avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am implinit 62 ani si am facut cerere de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am implinit 62 ani si am facut cerere de continuare ...

Buna ziua, am implinit 62 ani si am facut cerere de continuare activitate pana la 65 ani. Intrebarea mea este daca pot sa depun dosarul de pensionare acum sau trebuie sa ma duc pana la 65 ani? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 21 Noiembrie 2023
Puteti depune dosarul de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual ... adi58 adi58 Buna ziua, Am 62 de ani si sunt angajat la primarie contractual pe post de referent I A. Am depus actele de pensionare cu reducerea virstei standard de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un salariat care iese la pensie de limita de varsta ... DALIENA.67 DALIENA.67 Buna ziua! Am un salariat care iese la pensie de limita de varsta 62 ani.Acesta vrea sa si continue activitatea cumul pensie cu salariu.Trebuie sa i fac alt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, eu lucrez in sectorul bugetar in si urmeaza sa implinesc ... mac#123 mac#123 Buna Ziua, Eu lucrez in sectorul bugetar in si urmeaza sa implinesc limita de varsta de pensionare de 65 de ani in luna septembrie 2023. Se pare ca se ... (vezi toată discuția)