avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de executie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de executie

buna ziua.lucrez la o firma de constructii si montare geam termopan.am conceput un contract de executie lucrari si am parcurs urmatoarele puncte:partile contractante,obiectul contractului,termenul si durata de executie,valoarea contractului,obligatiile beneficiarului,obligatiile executantului,mod de plata,termen de garantare a lucrarii,valabilitatea contractului si anexa.as vrea sa stiu daca este complet si daca intruneste toate conditiile pentru a fi legal.si ma intereseaza foarte mult daca TREBUIE SA SCRIU SI CLAUA PENALA SAU BAZA LEGALA si care ar fi aceea in cazul unui contract de executie lucrari montari geam termopan?multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 14:43, 22 Octombrie 2006
nu am inteles ca ati dori sa va draftuim noi un contract ci numai sa va ajutam cu sfaturi in ceea ce priveste ce trebuie sa cuprinda un asemenea contract.;)
Cred ca va pot ajuta cu un model pe care sa-l adaptati nevoilor societatii dvs.
Fiecare client are propriile sale nevoi asa ca nu cred ca online se poate face un contract.
va transmit un contract, dar pe mesaj privat.
dvs. doriti un contract facut de altcineva fara ca sa munci. cum vreti sa invatati daca nu va puneti mintea la treaba. colega va dat toate informatiile de care aveti nevoie.....restul depinde de dvs.
multumesc pentru ajutor! sa stiti ca eu chiar am muncit o saptamana la contractul asta dar problema e ca am un sef pretentios si mereu gasea ceva de obiectat si atunci am zis sa cer unul facut de specialist.dar am rezolvat si a fost multumit.si eu am mai invatat ceva.:)
Sa nu crezi ca am spus-o cu rautate, dar daca ai fi trimis contractul facut de tine precis ai fi avut parte de multe modificari pertinente.

Alte discuții în legătură

Ajutor valica_21 valica_21 CONTRACT DE PRESTARI SERVICII Nr.___/______ 1. PARTILE CONTRACTANTE S.C. CARO IMPEX ... (vezi toată discuția)
Contracte valabile pentru desfasurarea 7022 - activitati de consultanta pentru afaceri si management Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Am nevoie de urmatoarele raspunsuri: - ce contracte pot fii utilizate pentru desfasurarea in bune conditii a 7022; - modele actualizate ale ... (vezi toată discuția)
Contract de consultanta magione magione Am o agentie de plasare forta de munca in strainatate(sunt incepatoare),am inregistrat-o la ITM S si in zilele urmatoare astept un reprezentant de la ITM ... (vezi toată discuția)