avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presiuni din partea constructorului in cursul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presiuni din partea constructorului in cursul reabilitarii termice a blocului

Buna ziua. Blocul in care locuiesc este in curs de reabilitare termica iar constructorul preseaza proprietarii sa isi schimbe termopanele existente chiar daca acestia nu doresc, din diverse motive. Eu sunt unul din proprietarii care nu doresc inlocuirea termopanului existent deorece cel pe care il am este superior ca si carcteristici celui pe care doreste sa il monteze constructorul. De exemplu, termopanul meu montat in 2019 (cu autorizatie de construire si toate actele in regula) are 6 camere, cel pe care il are constructorul are 5 camere. Pot fi obligata sa imi inlocuiesc termopanul existent cu cel inferior, propus de constructor? Daca nu, ce argumente legale avem? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:33, 25 Noiembrie 2023
Nu va poate obliga nimeni si indiferent ce a spune ramane ce aveti. Trebuie doar sa aveti aceeasi cuoare pe care s-a stabilit sa o monteze . De obicei alb ca este cel ai ieftin model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare ... c2023 c2023 Amenintare cu obligativitate montare geam termopan la reabilitare termica. Buna ziua, Puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia de mai ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare blocuri Matra Matra Buna ziua, Am cateva intrebari legat de obligativitatea schimbarii geamurilor termopane la reabilitarea blocurilor, proces in care va intra si blocul meu in ... (vezi toată discuția)