avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara,ma puteți lamuri și pe mn cu o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara,ma puteți lamuri și pe mn cu o problemă, sora ...

Bună seara,ma puteți lamuri și pe mn cu o problemă, sora mea este însărcinată în luna a 7a și încă lucrează pana la sfârșitul luni acestea apoi vrea sa între în prenatal pana va naște,ea trebuie sa nască în februarie, și ii mai trebuie o luna de munca adică luna martie sa poată lua prenatal creștere copil, cum trebuie sa procedeze sa nu piardă luna aceea,va rog lămuriți-mă și pe mn.Ea fără luna martie are decât 11 luni lucrate și trebuiesc 12 luni lucrate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornelia Olteanu , utilizator 10:12, 22 Noiembrie 2023
Care este data prezumata a nassterii ? si De la ce data este angajata sora dvs.?
Bună ziua,de pe 4 mai este angajata și va trebui sa nască pe 8 februarie
Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nassterii ? si De la ce data este angajata sora dvs.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt cresterea copilului Alina_Mariana Alina_Mariana Buna ziua, Am o prietena care are urmatoarea nelamurire : este angajata cu c.m. pe durata nedeterminata din mai 2009, este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)