avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna! Am terminat facultatea si masterul in Drept acum ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna! Am terminat facultatea si masterul in Drept acum 5 ani, ...

Buna! Am terminat facultatea si masterul in Drept acum 5 ani, acum m am hotarat sa dau examen la barou de primire in profesie avocat stagiar! Intrrbare e , trrbuie sa imi caut avocat la care sa imi fac stagiatura inainte de examen sau dupa examen? Si ce se intampla daca iau examenul si nu gasesc avocat care sa ma ia stagiar? Si stiti ceva legat de examen, e posibil sa schimbe strictura sa fie doar un raspums corect la grile in loc de 1 sau 2 corecte?

Alte discuții în legătură

Vreau sa devin avocat adrianctn adrianctn Buna ziua, Doresc sa imbratisez profesia de avocat si va rog sa imi explicati pasii necesari ce trebuie urmati pentru a deveni avocat. In urma ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic fara experienta iasi ramonatoderascu ramonatoderascu Buna ziua! Sunt absolventa a Facultatii de Drept, si acum urmez cursurile programului de masterat « Drept European ». As dori sa ma angajez ca jurist ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura pansy pansy Va rog tare mult daca imi puteti oferi cateva informatii privind pasii care trebuiesc urmati pentru a deveni avocat. Inca sunt studenta dar as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)