In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea a doua utilaje am platit aproape jumătate din credit pe urma am avut probleme financiare și nu am mai putut plăti in2008 banca a luat utilajele acum am primit o scrisoare de la ofirma care reprezintă ofirma din elvetia și Sint informat că banca a cesionat datoria unei firme de recuperare care la rândul său a cesionat la alta firma care a cesionat la firma care este reprezentată de firma din Romania mi se spune în scrisoare că am un bilet la ordin pentru creditul restant ce pot sa fac?in toți acești ani nu sa prescris datoria?!eu nu am folosit nimic din credit pântru că utilajele le-a luat banca va rog să mă ajutați cu un sfat multumesc
Buna ziua, trebuie analizat contractul de credit, modalitatea de derulare, scadentele, sanctiunile aplicate pentru a vedea daca creditul este prescris. De multe ori, cand sumele ajung la firmele de recuperari, inseamna ca sunt probleme cu aceste creante de aceea va recomand sa transmiteti actele spre analiza unui avocat pentru a va spune daca sunt incidente care va pot scapa de datorie si ce demersuri implica si cel mai important, nu recunoasteti datoria si nu semnati niciun angajament pana la acel moment cu firmele de recuperari.