avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea a doua ...

In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea a doua utilaje am platit aproape jumătate din credit pe urma am avut probleme financiare și nu am mai putut plăti in2008 banca a luat utilajele acum am primit o scrisoare de la ofirma care reprezintă ofirma din elvetia și Sint informat că banca a cesionat datoria unei firme de recuperare care la rândul său a cesionat la alta firma care a cesionat la firma care este reprezentată de firma din Romania mi se spune în scrisoare că am un bilet la ordin pentru creditul restant ce pot sa fac?in toți acești ani nu sa prescris datoria?!eu nu am folosit nimic din credit pântru că utilajele le-a luat banca va rog să mă ajutați cu un sfat multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:48, 22 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, trebuie analizat contractul de credit, modalitatea de derulare, scadentele, sanctiunile aplicate pentru a vedea daca creditul este prescris. De multe ori, cand sumele ajung la firmele de recuperari, inseamna ca sunt probleme cu aceste creante de aceea va recomand sa transmiteti actele spre analiza unui avocat pentru a va spune daca sunt incidente care va pot scapa de datorie si ce demersuri implica si cel mai important, nu recunoasteti datoria si nu semnati niciun angajament pana la acel moment cu firmele de recuperari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin semnat la acordarea unui credit pentru firma in ... Iosif Feke Iosif Feke Bilet la ordin semnat la acordarea unui credit pentru firma in 2006.firma nu a reușit să plătească doar o parte din credit in2008 banca face sechestru ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Prescrierea datoriilor costy-bea costy-bea Buna, zilele trecute am primit o instintare de la o firma de recuperari cum ca as avea o datorie de 7 ani, scadenta in 2004, catre Reiffaisen bank despre care ... (vezi toată discuția)