avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bilet la ordin semnat la acordarea unui credit pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bilet la ordin semnat la acordarea unui credit pentru firma in ...

Bilet la ordin semnat la acordarea unui credit pentru firma in 2006.firma nu a reușit să plătească doar o parte din credit in2008 banca face sechestru definitiv pe utilajele cumpărate din credit și face proprie pe un cont al administratorului de la o altă banca între timp acesta banca este cumpărată de banca la care a fost creditul se șterge proprirea spunindu se că datoria se poate șterge acuma apare ofirma de recuperare dispune că a preluat datoria de la bancă și îmi cere să plătesc datoria ce pot sa fac ei invoca biletul la ordin care cînd sa emis nu putea fi complectat cu toate datele și termenul de plata nu trebuia să fie dată la care expira creditul va rog sa mi dați un sfat ce pot sa fac?!!

Alte discuții în legătură

In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea a doua ... Iosif Feke Iosif Feke In 2006 am luat un credit pe firma pentru cumpărarea a doua utilaje am platit aproape jumătate din credit pe urma am avut probleme financiare și nu am mai ... (vezi toată discuția)
Creditare, garantie reala mobiliara, sechestru, insolventa Kitty8 Kitty8 Bună Ziua, As avea o problema un pic complicata si anume, firma pe care o avem este creditata de unul dintre asociati din 2009 cu o anumita suma, din care ... (vezi toată discuția)
Act de donatie apartament catre minor aadriana aadriana Am o problema cu apartamentul.Am avut un credit de nevoi personale si la un moment dat nu am mai putut plati ratele.Sotul a decedat anul asta si urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)