La mine la serviciu s-a intamplat o situatia grava de abatere a conduitei unui coleg, in urma careia am depus o sesizare la conducerea institutiei.
Directiunea nu a dat raspuns in 30 zile pe motiv ca a asteptat sa se schimbe componenta Consiliului de administratie, desi eu stiam ca vechiul consiliu a avut aceleasi drepturi de a se intalni, analiza si lua decizii pana la alegerea unui nou CA.
As dori sa stiu daca am sau nu dreptate ca vechiul CA putea foarte bine sa ia masuri iar conducerea sa imi dea un raspuns in 30 zile.
Daca raspunsul a venit dupa 35 de zile si e o bataie de joc, neavand legatura cu obiectul sesizarii mele, unde ma pot adresa?
Eu ma refer la legea care prevede ca un raspuns sa se dea in 30 zile de la data depunerii unei petitii, mai ales ca nu necesita zile suplimentare pentru o ancheta sau ceva de acest gen.
Intre timp, m-am interesat la sindicat, care mi-a confirmat faptul ca vechiul CA era in vigoare si activ atunci cand am depus petitia, prin urmare putea foarte bine sa se intalneasca si sa ia o decizie.
Tergiversarea se datoreaza altor cauze si nicidecum alegerii noului CA.
Autoritățile și instituțiile publice sesizate au obligația să comunice petiționarului, în termen de 30 de zile de la data înregistrării petiției, răspunsul, indiferent dacă soluția este favorabilă sau nefavorabilă.
În situația în care aspectele sesizate prin petiție necesită o cercetare mai amănunțită, conducătorul autorității sau instituției publice poate prelungi termenul prevăzut mai sus cu cel mult 15 zile.
Raspunsul a venit prin posta sau a fost inmanat personal ?