avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociaţii de proprietari / locatari După ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociaţii de proprietari / locatari După achiziționarea proprietății ...

Asociaţii de proprietari / locatari

După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost reevaluat și se încadrează într-o categorie de risc seismic. Care vor fi consecințele asupra creditului și relației cu banca?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 06:26, 23 Noiembrie 2023
Mergeti si discutati cu banca!
Legal pot ramen sa platesc rata lunara afarenta ?
Tineti neaparat sasa va raspun tot eu...
Banca trebuie platita, dar intrebarea ramane sa o dicutati cu banca si o sa aflati un raspuns pe care eu il banuiesc de pe acum... Oricum, reveniti sine ziceti si noua, aici pe forum !
Multumesc. # Adam. Grecu Doresc sa platesc ratele creditului, dar am îngrijorări cu privire la modul în care banca ar putea gestiona rambursarea integrală a creditului înainte de termen. nu am atatiea bani
@alexandru.22,
Nu ma face sa rad...
Te asigur ca banca va gestiona foarte bine creditul tau !
Daca Doamne feri se intampla ceva inainte de rambursarea integrala, banca se descurca, dar la fel tre' sa faci si tu - o asigurare in caz de "ceva" ...

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar-bloc categoria de urgenta u1 c_andrei25 c_andrei25 In urma cu 10 luni, am cumparat prin Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care de curand am aflat de la administratorul asociatiei de propietari, a ... (vezi toată discuția)
Asigurarea locuintelor cu risc seismic miulian miulian Am incercat sa ma informez de pe net, dar informatiile sunt contradictorii; apartamentele din blocuri cu Urgenta 1 sau Risc 1 ( sunt 2 lucruri distincte ! ) ... (vezi toată discuția)
Asociaţii de proprietari / locatari alexandru.22 alexandru.22 După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost ... (vezi toată discuția)