avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociaţii de proprietari / locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociaţii de proprietari / locatari

După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de risc seismic. În prezent, a fost reevaluat și se încadrează într-o categorie de risc seismic. Care vor fi consecințele asupra creditului și relației cu banca?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:49, 23 Noiembrie 2023
Cred ca vi s-a raspuns la acest topic !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociaţii de proprietari / locatari după achiziționarea proprietății ... alexandru.22 alexandru.22 Asociaţii de proprietari / locatari După achiziționarea proprietății cu un credit, am constatat că imobilul nu era inițial încadrat în categoria de ... (vezi toată discuția)
Bloc incadrat grad seismic u3 cristina_pop cristina_pop Buna ziua. Doresc sa vand un apartament ce se afla intr-un bloc incadrat la U3 grad seismic. Stiu ca nu este acceptat de banci pentru credit. Pot face o ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar-bloc categoria de urgenta u1 c_andrei25 c_andrei25 In urma cu 10 luni, am cumparat prin Prima Casa, un apartament intr-un bloc despre care de curand am aflat de la administratorul asociatiei de propietari, a ... (vezi toată discuția)