avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața! Dacă am totul în regulă de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața! Dacă am totul în regulă de la Garda de mediu, ...

Bună dimineața! Dacă am totul în regulă de la Garda de mediu, vecina poate să mă de-a pe parte civilă în legătură cu un grătar omologat cu totul în regulă,doar că nu -i convine dânsei? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:09, 23 Noiembrie 2023
poate, da. Nu e musai sa castige, asta ramane de vazut.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala pt amplasare gratar de gradina din caramida cosmin_c_bv cosmin_c_bv Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca exista vreo distanta legala fata de gardul vecinului care trebuie respectata in cazul amplasarii unui gratar de ... (vezi toată discuția)
Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu DanielUnic DanielUnic Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de ... (vezi toată discuția)
Vecinul demoleaza gardul.va rog sa ma ajutati. Maria161 Maria161 Buna ziua.Am o problema mai dificila.Acum doi ani am primit de la parinti un teren pe care am inceput sa construim.In vecinatatea noastra din stanga uitandu-ne ... (vezi toată discuția)