avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am o mare nelamurire. Daca o persoana este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am o mare nelamurire. Daca o persoana este condamanata ...

Buna ziua! Am o mare nelamurire. Daca o persoana este condamanata la munca in folosul comunitatii, dar in decizia instantiei scrie clar si ca aceasta nu are voie la munca injositoare... ce presupune acest lucru? care este munca injositoare mai exact? maturatul este munca injositoare sau la ce se refera? multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Ce informatii putem publica despre alte persoane pe internet manilodisan manilodisan Pregatim sa lansam un website online in care oamenii au voie sa posteze comentarii legate de alti oameni pe care ei ii cunosc. Detaliile cerute de catre ... (vezi toată discuția)
Amenzi neplatite edy9111 edy9111 Daca in anul 2011 am luat cateva amenzi pentru tulburarea ordinii si linistii publice contravetionale pe leg. 69/1991 si totalul lor ajunge la suma de ... (vezi toată discuția)
Demersuri necesare elucidare acte de propietate curte comuna nitzu88 nitzu88 Buna seara, As vrea sa stiu unde trebuie sa ma adresez pentru clarificarea situatiei terenului aferent unui imobil curte comuna? Situatia este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)