Cat durează o acțiune de tagada?
A fost inițiată de către tatal fetiței mele (9 ani) in noiembrie 2023 pe durata procesului deschis de mine pentru tutela exclusiva și pensie alimentara.
Menționez ca nu am fost căsătoriți, fetita e născută în Franța, noi locuim în România de 5 ani, tatăl în Franța, procesele au loc în România.
Nu inteleg care este scopul final al acestei acțiuni, ce beneficii ar avea?
Buna ziua, durata procesului depinde de mai multi factori precum: rapiditatea acordarii termenelor de judecata, probatoriile incuviintate, efectuarea procedurilor cu strainatatea, etc. Pentru o analoza completa ar fi bine sa angajati un avocat care sa va reprezinte si sa asigure ca sunteti aparata corespunzator si procesul se judeca cu respectarea celeritatii.
Scopul.logic nu.poate fi decât acela pe care l am precizat in mesajul anterior,bineînțeles ca prin tagada urmărește sa dovedească ca nu e copilul lui,ca are dubii etc.Singura varianta ar fi doar ca să va sicaneze,oricum noi nu putem sa ghicim care este natura relațiilor,a problemelor dintre dvs și fostul soț.Mergeti la av dacă nu aveți,faceți va apărările și o sa va lamuriti..
gi-jane2
Moderator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nefiind vb de un copil născut în căsătorie, acțiunea nu e de tagada, el contesta recunoașterea paternitatii, un nebun ca daca e copilul lui, ramane cu cheltuiala procesului, luati-va avocat sa il plateasca și pe el.
Pensie va plati din urma de la data depunerii cererii dvs.