avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Cat durează o acțiune de tagada? A fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Cat durează o acțiune de tagada? A fost inițiată ...

Bună ziua,

Cat durează o acțiune de tagada?
A fost inițiată de către tatal fetiței mele (9 ani) in noiembrie 2023 pe durata procesului deschis de mine pentru tutela exclusiva și pensie alimentara.
Menționez ca nu am fost căsătoriți, fetita e născută în Franța, noi locuim în România de 5 ani, tatăl în Franța, procesele au loc în România.

Nu inteleg care este scopul final al acestei acțiuni, ce beneficii ar avea?

Mulțumesc

Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
Anca C…, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anca C… , utilizator 06:29, 4 Decembrie 2023
Mulțumesc pentru răspunsuri, o săptămână ușoară!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am și eu o intrebare - certificatul de naștere și tatăl biologic Serffgvg Serffgvg Buna seara am și eu o intrebare cum e posibil ca fostul meu soț să fie tată la fetița mea daca eu am divorțat de un an și o luna de el și noi nu mai ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii si filiatia fata de tata FainisDaniel FainisDaniel am o fetita de 4 ani ce s-a nascut cat mama era casatorita cu un alt barbat de cetatenie olandez, vrea ca fetita sa imi poarte numele si ma intereseaza ce ar ... (vezi toată discuția)
Probleme copil nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua, Sunt tatal unei fetite de 8 ani, care nu este trecuta pe numele meu, deoarece mama fetitei era casatorita cu altcineva atunci cand a nascut ... (vezi toată discuția)