avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Banca oferă mai putini bani pt un credit ipotecar în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Banca oferă mai putini bani pt un credit ipotecar în urma evaluării ...

Bună ziua. Vrem sa luam un apartament care a fost pus la vânzare un un preț, s a făcut un antecontract cu un avans, unde este stipulat printre altele ca dacă banca nu oferă împrumutul ipotecar, avansul este restituit. A fost evaluatorul, încă nu am rezultatul, dar am semnale ca l ar fi evaluat la mai puțin decât suma din vânzare cumpărare și atunci evident, banca oferă împrumut mai mic. Nu am de unde acoperi diferența. În acest caz, mai primesc avansul înapoi? Adica dacă suma împrumutată de banca este mai mica decât cea convenita inițial, se considera ca împrumutul este dat? Căci practic eu ju pot cumpăra acel apartament dar împrumutul mi se da într o oarecare măsură.
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2023
ciresel, utilizator

Alte discuții în legătură

Ramane cartea funciara blocata daca clientului nu i se aproba creditul ipotecar ? imeime imeime Vanzare locuinta Client cu credit ipotecar Precontract notarial cu avans Ce se intampla cu Caretea Funciara daca clietului nu i se aproba creditul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare sau pierdere avans prima casa justauser justauser Buna, imobilul pt care am dat avans, a fost evaluat cu 2000 de euro mai putin. In contract este specificat faptul ca daca banca nu imi acorda banii, primesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. ... Dovis Dovis Buna ziua, Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)