avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general as dori sa stiu cum pot intocmi un caiet de sarcini ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

as dori sa stiu cum pot intocmi un caiet de sarcini pentru achizitie ...

as dori sa stiu cum pot intocmi un caiet de sarcini pentru achizitie servicii de asigurare de sanatate intr-o societate cu cca 230 salariati

Alte discuții în legătură

Achizitiile publice si caietul de sarcini - cine intocmeste si semneaza caietul de sarcini? elenaelisa elenaelisa In cadrul unei autoritati contractante cine trebuie sa intocmesca si sa semneze caietul de sarcini? In HG 925/2006 este prevăzut ca directia de specialitate ... (vezi toată discuția)
Caiet de sarcini billabong billabong in cazul unei cereri de oferta ,autoritatea contractanta trebuie sa intocmeasca un caiet de sarcini ,caiet intocmit de biroul de achizitii.daca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Intrebare pentru ssm - cum poate procede o societate cu cca 230 ... marivasi marivasi Intrebare pentru SSM - Cum poate procede o societate cu cca 230 salariati pentru a incheia contract de asigurare de sanatate cf legii 346/2002? cum se ... (vezi toată discuția)