avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara!Daca am cerut cheltuieli de judecata pe ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara!Daca am cerut cheltuieli de judecata pe cale separata,iar ...

Buna seara!Daca am cerut cheltuieli de judecata pe cale separata,iar unul din parati au depus intampinare sunt obligat sa-i raspund in termen de 10 zile,avand in vedere ca mi-am exprimat opinia in cerere?
Cel mai recent răspuns: Stergarel , utilizator 11:28, 25 Noiembrie 2023
Buna ziua, ar fi bine sa raspundeti. Depinde ce s-a invocat prin intampinare.
Am cerut cheltuielile de judecata pe cale separata faza apel,iar parata a zis ca e vina mea ca am ajuns in faza de apel,deoarece nu am depus toate documentele in faza de fond fiind vorba de acte de proprietate a casei bunicilor care nu au existat si nici acum nu sunt si sumarul de la depozitarul central a unor actiuni,desi depusesem certificatele de actionar ale bunicilor decedati instanta nu le-a luat in calcul la masa succesorala.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividente Fătu Anghel Fătu Anghel Tatal meu a primit cupon de privatizare si nu la depus nicaieri ,Tata a decedat in anul 2011 eu sunt baiatul lui, mai are vreo valoare si unde as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata luciantec luciantec mai pot cere recuperarea cheltuielilor de judecata rezultate in urma angajarii unui avocat pentru fond daca procesul este in faza procesuala de apel? avocatul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! prin documentele bunicilor decedați am găsit certificate ... TeonaM TeonaM Bună ziua! Prin documentele bunicilor decedați am găsit certificate de acționar din anii ‘90. La ce folosesc acestea? Va mulțumesc! (vezi toată discuția)