avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulament parcari publice cu plata Intr-un oras cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulament parcari publice cu plata Intr-un oras cu peste 120.000 ...

Regulament parcari publice cu plata

Intr-un oras cu peste 120.000 de masini si cu, doar, 20.000 de locuri de parcare e normal ca politia locala sa poata aplica amenzi in baza unor prevederi ale regulamentului HCL pentru: ocuparea cu autovehicule a spatiilor cu alta destinatie decat parcare?

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala politia locala Maria-Criss Maria-Criss Bun seara, Va rog sa ma ajutati cu informatii privind urmatoarea situatie: Am primit in Sinaia o amenda contraventionala pt oprire intr-un loc nepermis ... (vezi toată discuția)
Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Loc parcare reședință am achiziționat o locuință dar nu ... CM1968 CM1968 Loc parcare reședință Am achiziționat o locuință dar nu am cumpărat și loc de parcare,locuri care se puteau cumpăra odată cu achiziționarea ... (vezi toată discuția)